Результати гри "Соняшник"

2019-05-27

/Files/images/lager_vdpochinku/IMG-8fba56e91cad0dee0b47461facf6a71e-V.jpg

5 березня 2019 р. гра "Соняшник" об'єднала у велику родину 64 учні 1-11 класів нашої школи та її координаторів - учителів української мови. Узявши участь, переконалися, що гра захоплююча і досить цікава.

Учасники для виконання завдань отримали гарні, естетично оформлені збірочки, які зразу ж привернули увагу дітей. На перший погляд завдання видались складними, але досить цікавими. Вона, наче зернятка соняшника, до ядра яких дібраися, слід прикласти зусилля. Так і в грі, щоб дійти до істини при виконанні завдань, ппотрібно дітям проявити свої здібності, перевірити грамотність, уміння логічно мислити, працювати самостійно. Родзинкою цьогорічних завдань були ребуси, які із задоволенням розв'язували учні. Цікаво було спостерігати, як школярі із захопленням думали, допитиливо обгрунтовували прочитане, збагачувались новими знаннями, самовдосконалюалися. Душею торкалися бездоонних джерел нашого народу: його історії, звичаїв, традицій, мудрості та культури.

Слід зазначити, що у кінці квітня ми отримали результати, а саме:

- 2 учні нагороджені дипломами Всеукраїнського рівня;

- 5 учнів - дипломами регіонального рівня;

- 12 дипломів - переможців у початковій школі;

- 22 - диполми переможців на шкільному рівні;

- 23 сертифікати.

Крім цього, учнів-переможців нагороджено подарунками.

Тому і надал учні школи прагнутимуть бути учасниками такої потрібної, захопливої та пізнавальної українознавчої гри, збирати зернятка знань у сонячний віночок. Закликаємо всіх: "Читайте, вивчайте, перевіряйте знання!" Хай квітне "Соняшник" усім на радість.

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.